maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHaar: "Een gretige Mühren en Tankovic, anders hoef ik ze niet"

Haar: “Een gretige Mühren en Tankovic, anders hoef ik ze niet”

Jong AZ-coaches Martin Haar en Kenneth Goudmijn voerden onlangs een goed gesprek met Robert Mühren en Muamer Tankovic. De insteek: alleen op en top gemotiveerd waren ze welkom bij het beloftenteam. “Die belofte hebben ze waargemaakt”, vertelde Haar aan TweedeDivisie.org.

Nul op het rekest

Mühren en Tankovic deden immers al eens eerder mee bij Jong AZ, toen het 0-0 speelde tegen Katwijk. De goedbetaalde profs uit de A-selectie maakten toen geen bijster gemotiveerde indruk. Toch vroeg het duo, dat in het eerste weinig speeltijd krijgt, onlangs zelf om opnieuw mee te mogen doen met Jong AZ, maar kregen aanvankelijk nul op het rekest.

Liever een gretige B-junior

Haar: “We hebben dat vorige keer geweigerd. Ik vraag namelijk liever een gretige B-junior dan een niet volledig gemotiveerde A-selectiespeler aan John van de Brom om bij ons mee te doen. Onlangs hebben we daar met Mühren en Tankovic over gesproken en beloofden ze zich volledig in te zetten als ze bij ons meedoen. Die belofte hebben ze tegen Koninklijke HFC waargemaakt, want ze namen het elftal op sleeptouw en bewezen hun meerwaarde.” Wat heet: Mühren en Tankovic scoorden samen vier van de vijf treffers tegen Koninklijke HFC en werkten zich een slag in de rondte.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD