Volg ons
Martin Haar AZ

Tweede Divisie

Haar: “Een gretige Mühren en Tankovic, anders hoef ik ze niet”

Haar: “Een gretige Mühren en Tankovic, anders hoef ik ze niet”

Jong AZ-coaches Martin Haar en Kenneth Goudmijn voerden onlangs een goed gesprek met Robert Mühren en Muamer Tankovic. De insteek: alleen op en top gemotiveerd waren ze welkom bij het beloftenteam. “Die belofte hebben ze waargemaakt”, vertelde Haar aan TweedeDivisie.org.

Nul op het rekest

Mühren en Tankovic deden immers al eens eerder mee bij Jong AZ, toen het 0-0 speelde tegen Katwijk. De goedbetaalde profs uit de A-selectie maakten toen geen bijster gemotiveerde indruk. Toch vroeg het duo, dat in het eerste weinig speeltijd krijgt, onlangs zelf om opnieuw mee te mogen doen met Jong AZ, maar kregen aanvankelijk nul op het rekest.

Liever een gretige B-junior

Haar: “We hebben dat vorige keer geweigerd. Ik vraag namelijk liever een gretige B-junior dan een niet volledig gemotiveerde A-selectiespeler aan John van de Brom om bij ons mee te doen. Onlangs hebben we daar met Mühren en Tankovic over gesproken en beloofden ze zich volledig in te zetten als ze bij ons meedoen. Die belofte hebben ze tegen Koninklijke HFC waargemaakt, want ze namen het elftal op sleeptouw en bewezen hun meerwaarde.” Wat heet: Mühren en Tankovic scoorden samen vier van de vijf treffers tegen Koninklijke HFC en werkten zich een slag in de rondte.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie