zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGrenoble Foot 38 en Telstar bereiken akkoord over transfer van Ondaan

Grenoble Foot 38 en Telstar bereiken akkoord over transfer van Ondaan

Terell Ondaan is komend seizoen te bewonderen op de Franse voetbalvelden. Zijn huidige werkgever Telstar maakte op de officiële website bekend dat de aanvaller dinsdag een contract zal ondertekenen bij het Franse Grenoble Foot 38.

Tweede niveau
De Franse club komt uit op het tweede niveau van het Franse voetbal. In het seizoen 2018/2019 keerde Ondaan terug op het oude nest van Telstar en maakte daar een uitstekende indruk. In dertig wedstrijden was hij onder andere goed voor  dertien treffers. In het verleden kwam hij onder andere uit voor Willem II en Excelsior.

Salto’s
Algemeen directeur Pieter de Waard sprak op de voornoemde website over de vertrekkende speler. ,,Uiteraard balen wij er van dat we Terell het komende seizoen niet kunnen zien schitteren in het mooie witte tenue. Daarentegen gunnen wij Terell deze mooie stap naar een prachtige club. Ik ben er zeker van dat een speler met de kwaliteiten van Terell ook de Franse harten gaat veroveren en zij volop kunnen genieten van de salto’s van onze Terell. Wij kunnen alleen maar hopen dat wij Terell ooit nog eens terug mogen zien als Witte Leeuw. Voor nu wensen wij hem heel veel succes en plezier!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD