Volg ons

De Graafschap

De Graafschap haalt Lars Nieuwpoort van Almere City

De Graafschap haalt Lars Nieuwpoort van Almere City

De Graafschap heeft zich voor komend seizoen versterkt met Lars Nieuwpoort. De 22-jarige verdediger komt transfervrij over van Almere City FC, waar hij een aflopend contract had.

Nieuwpoort tekent bij de Doetinchemse eerstedivisionist een contract voor twee seizoenen. Hij is de jongere broer van Sven Nieuwpoort, die afgelopen zomer de overstap naar De Graafschap maakte. Bij de Almeerders speelde de linkervleugelverdediger, die ook centraal kan spelen, ruim honderd duels. Pogingen van Almere City FC om zijn contract te verlengen, bleken vruchteloos.

Nieuwpoort is na middenvelder Tim Receveur (VVV-Venlo) en verdediger Myenta Abena (Jong FC Utrecht) de derde nieuweling in de selectie voor komend seizoen.

Foto: OrangePictures

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Graafschap