Volg ons
Derian Reinders Sargon Gouriye HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Gouriye: “Mooie wedstrijd waarin wij als winnaar gaan eindigen”

Gouriye: “Mooie wedstrijd waarin wij als winnaar gaan eindigen”

Sargon Gouriye heeft een goed gevoel en veel vertrouwen overgehouden aan de wedstrijd tegen VVSB. De middenvelder zag HHC Hardenberg een 3-1 overwinning boeken op VVSB en daardoor naar de vijftiende plek stijgen. Volgend weekend staat er weer een belangrijk duel op het programma.

Deels tevreden

Gouriye was deels tevreden na de zege op VVSB. “Heerlijk, wat dat betreft kunnen we tevreden zijn, een goed resultaat. Alleen hadden we de kansen nog wel een beetje beter mogen benutten”, vertelde de middenvelder. Volgend week staat er een duel met UNA op het programma. “Uiteindelijk gaat het daarom. Het is een mooie wedstrijd, daar doe je het uiteindelijk ook voor. Wat dat betreft gaan er genoeg supporters mee en wordt het gewoon een heel mooie wedstrijd, waarin wij als winnaar gaan eindigen”, vervolgde een Gouriye vol vertrouwen. En hoe HHC dat gaat doen? “Hetzelfde brengen als vandaag en dan de kansen wel afmaken in de tweede helft.”

Bekijk het volledige interview met Sargon Gouriye

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie