maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGouriye: "Mooie wedstrijd waarin wij als winnaar gaan eindigen"

Gouriye: “Mooie wedstrijd waarin wij als winnaar gaan eindigen”

Sargon Gouriye heeft een goed gevoel en veel vertrouwen overgehouden aan de wedstrijd tegen VVSB. De middenvelder zag HHC Hardenberg een 3-1 overwinning boeken op VVSB en daardoor naar de vijftiende plek stijgen. Volgend weekend staat er weer een belangrijk duel op het programma.

Deels tevreden

Gouriye was deels tevreden na de zege op VVSB. “Heerlijk, wat dat betreft kunnen we tevreden zijn, een goed resultaat. Alleen hadden we de kansen nog wel een beetje beter mogen benutten”, vertelde de middenvelder. Volgend week staat er een duel met UNA op het programma. “Uiteindelijk gaat het daarom. Het is een mooie wedstrijd, daar doe je het uiteindelijk ook voor. Wat dat betreft gaan er genoeg supporters mee en wordt het gewoon een heel mooie wedstrijd, waarin wij als winnaar gaan eindigen”, vervolgde een Gouriye vol vertrouwen. En hoe HHC dat gaat doen? “Hetzelfde brengen als vandaag en dan de kansen wel afmaken in de tweede helft.”

Bekijk het volledige interview met Sargon Gouriye

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD