zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGouriye: "Ik weet niet of het dan als klem wordt beschouwd"

Gouriye: “Ik weet niet of het dan als klem wordt beschouwd”

Sargon Gouriye heeft zich in gesprek met HHC Hardenberg TV uitgelaten over de ontmoeting met Kozakken Boys. In de thuisbasis speelde HHC met 3-3 gelijk tegen Kozakken Boys. Toch enigszins een domper, omdat de gastheer in de eerste helft met 2-0 voor kwam.

Blij met een punt

Gouriye moest zich na afloop van de wedstrijd tevreden tonen met een punt. “Uiteindelijk mag je blij zijn met een punt, maar als je 2-0 voor staat, dan moet je de wedstrijd eigenlijk gewoon winnen”, vertelde Gouriye, die zag dat één van zijn goals werd afgekeurd. “Volgens mij moet je je hand erop leggen. Als je een vingertje erop legt, ik weet niet of het dan als klem wordt beschouwd. Ik had hem eigenlijk al geteld, maar de scheids keurt hem helaas af en daarna maak je gewoon twee mooie doelpunten, waarvan twee gewoon hele mooie aanvallen. Eigenlijk moet je dan met 2-0 gaan rusten en dan kun je de tweede helft gewoon rustig uitspelen, alleen dat gebeurt dan niet.”

Veel blessuretijd

Gouriye sprak zich ook uit over de blessuretijd. Er werden liefst zes minuten bijgeteld. “Ik dacht drie of vier minuten, maar waarschijnlijk hadden zij het anders gezien. Dat zagen ze de hele wedstrijd al, eigenlijk. Uiteindelijk goed voor ons dat er zes minuten bij kwamen, want daardoor maken zij nog een eigen doelpunt. Gewoon een goed punt, denk ik”, aldus Gouriye.

Complete interview Sargon Gouriye

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD