Volg ons
Sten Vreekamp Sargon Gouriye Spakenburg HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Gouriye: “Ik weet niet of het dan als klem wordt beschouwd”

Gouriye: “Ik weet niet of het dan als klem wordt beschouwd”

Sargon Gouriye heeft zich in gesprek met HHC Hardenberg TV uitgelaten over de ontmoeting met Kozakken Boys. In de thuisbasis speelde HHC met 3-3 gelijk tegen Kozakken Boys. Toch enigszins een domper, omdat de gastheer in de eerste helft met 2-0 voor kwam.

Blij met een punt

Gouriye moest zich na afloop van de wedstrijd tevreden tonen met een punt. “Uiteindelijk mag je blij zijn met een punt, maar als je 2-0 voor staat, dan moet je de wedstrijd eigenlijk gewoon winnen”, vertelde Gouriye, die zag dat één van zijn goals werd afgekeurd. “Volgens mij moet je je hand erop leggen. Als je een vingertje erop legt, ik weet niet of het dan als klem wordt beschouwd. Ik had hem eigenlijk al geteld, maar de scheids keurt hem helaas af en daarna maak je gewoon twee mooie doelpunten, waarvan twee gewoon hele mooie aanvallen. Eigenlijk moet je dan met 2-0 gaan rusten en dan kun je de tweede helft gewoon rustig uitspelen, alleen dat gebeurt dan niet.”

Veel blessuretijd

Gouriye sprak zich ook uit over de blessuretijd. Er werden liefst zes minuten bijgeteld. “Ik dacht drie of vier minuten, maar waarschijnlijk hadden zij het anders gezien. Dat zagen ze de hele wedstrijd al, eigenlijk. Uiteindelijk goed voor ons dat er zes minuten bij kwamen, want daardoor maken zij nog een eigen doelpunt. Gewoon een goed punt, denk ik”, aldus Gouriye.

Complete interview Sargon Gouriye

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie