woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGouriye en HHC niet in paniek: "Maar het is wel even wennen"

Gouriye en HHC niet in paniek: “Maar het is wel even wennen”

HHC Hardenberg is nog altijd op zoek naar de eerste overwinning in de Tweede Divisie. Dat is voor veel spelers bij de oranjehemden even wennen. Zo ook voor Sargon Gouriye, die met zowel Spakenburg als HHC altijd om de prijzen speelde. “Het is hier niet onrustig hoor’, zegt de aanvaller in De Stentor.

Enkel en alleen naar onszelf kijken

“De mensen in Hardenberg raken niet snel in paniek. Maar het is wel even wennen, onderaan staan zijn ze niet meer gewend.” En ook niet zoals de doelstelling was geformuleerd, er werd namelijk ingezet op het linkerrijtje. “We staan dus duidelijk niet waar we horen te staan. Hoe dat kan? Als we het wisten, zouden we er natuurlijk wat aan doen. We hebben een prima selectie, we moeten enkel en alleen naar onszelf kijken.”

Tweede Divisie is echt een zakelijke competitie

Afgelopen weekend ging het weer in de slotfase mis tegen FC Lienden, zoals het al vaker net niet was. “We hadden al meerdere keren moeten winnen, maar telkens lukt het niet. De Tweede Divisie is echt een zakelijke competitie. Benut je zelf de kansen niet, dan profiteert de tegenstander optimaal door wel te scoren. Zaterdag tegen Lienden hadden we minimaal recht op een punt, maar verloren we met 1-0. Als je eenmaal in de hoek zit waar de klappen vallen, zit ook alles tegen. Ik moet iets meer verdedigen dan in het verleden, dat maakt het soms lastiger om aanvallend wat te kunnen doen. Hopelijk kan ik snel mijn stempel drukken op het team.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD