maandag, december 6, 2021
HomeClubsQuick BoysGomez Nieto verruilt Quick Boys voor Scheveningen: 'Het eerste gesprek voelde weer...

Gomez Nieto verruilt Quick Boys voor Scheveningen: ‘Het eerste gesprek voelde weer als vanouds’

Kevin Gomez Nieto zal komend seizoen zijn wedstrijden weer spelen in de Tweede Divisie, maar zal het shirt van Quick Boys verruilen voor dat van Scheveningen. De verdediger keert daarmee terug op het oude nest.

Naar huis
In de zomer van 2019 liet hij Scheveningen achter zich om te gaan spelen in het blauw/witte shirt van Quick Boys. Twee jaar later zal de verdediger zich dus weer melden bij zijn voormalige club. ,,De keuze voor Scheveningen heeft met een aantal dingen te maken. Ik heb een aantal jaren al bij Scheveningen mogen spelen, ik ken de club en een groot deel van de spelers. Verder ken ik de trainer ook heel goed. Ik heb twee leuke jaren gehad bij Quick Boys waar helaas niet al te veel gespeeld werd vanwege het coronavirus, dat blijft ontzettend jammer. Op een gegeven moment moet je keuzes gaan maken. Toen ik bij Scheveningen vertrok had men daar al aangegeven dat men weer contact met mij op zou nemen als de twee jaar er daar voor mij op zaten en dat heeft men ook gedaan. Bij het eerste gesprek dat volgde voelde het echt weer als vanouds. Vanuit Quick Boys bleef een aanbieding uit en Scheveningen bleef interesse tonen. Ik koos er daarom voor om weer lekker naar huis te gaan om het zo maar te zeggen”, aldus Gomez Nieto tegenover Voetbal247.

Gevoel
De verdediger bereikte een akkoord voor één seizoen met Scheveningen, een langer verblijf sluit hij zeker niet uit. ,,Scheveningen is een hele mooie club. Ik zou daar wellicht ook mijn carrière later af willen sluiten. Het was echt een keuze op gevoel. Ik heb gesproken met mensen van verschillende clubs, maar of het gevoel was er niet echt of er was niet voldoende mogelijk. Dus dan was het allerbelangrijkste dat ik er een goed gevoel bij had en toen kwam ik uit bij Scheveningen. Ik heb nu voor één jaar getekend, maar als het gevoel goed blijft en de prestaties zijn goed weet je maar nooit hoe lang de samenwerking zal duren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS