dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGomez Nieto: 'Nog niet 100% fit'

Gomez Nieto: ‘Nog niet 100% fit’

Scheveningen wist afgelopen zaterdag een gemakkelijke overwinning te boeken op Magreb’90 in de Derde Divisie zaterdag. Verdediger Kevin Gomez Nieto liet zien dat hij op de weg terug is.

De rechtsback weet echter dat hij er nog niet is. ,,Ik ben zeker nog niet voor honderd procent fit, maar ik voel mij met de week fysiek sterker worden”, zo zei de rechtsback tegen het AD.

Meer doelpunten

Gomez Nieto, die veelvuldig mee opkwam en voorzetten produceerde, erkent dat er meer gescoord had kunnen worden in het met 4-1 gewonnen duel met Magreb’90. ,,Dat hadden er zeker meer moeten zijn. We zijn te slordig met de kansen omgesprongen”, zo zegt hij.

Attractief voetbal

De oud-speler van onder meer Helmond Sport, Stoke City en Feyenoord liet verder weten aan de krant dat hij graag attractief voetbal speelt. ,,Daar haal je als voetballer toch het meeste plezier uit? Ons spel kent zeker nog de nodige verbeterpunten. Hoe blij ik ook met deze overwinning ben, zo kritisch moet je wel zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD