dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieGökhan Yasar verruilt DVS'33 voor DOVO

Gökhan Yasar verruilt DVS’33 voor DOVO

Gökhan Yasar verruilt DVS ’33 na dit seizoen voor DOVO. De 28-jarige spits, pas afgelopen zomer overgekomen van De Meern, een tweejarig contract op Panhuis.

Mooie plannen
,,DOVO heeft mooie plannen. Plannen die mij ontzettend aanspreken. Ik hoop met mijn doelpunten en assists deze grote club met deze plannen te kunnen helpen”, stelt Yasar op de clubsite van de Rooien uit Veenendaal. Eerder speelde hij voor FC Breukelen en Elinkwijk.

Leef van doelpunten
Yasar is momenteel met zeven treffers clubtopscorer bij de Ermeloërs. Desondanks kiest hij voor een vertrek: ,,De gesprekken met de technische commissie en trainer Gert Kruys voelden erg goed”, vervolgt Yasar. ,,Ik hoop dan ook dat ik hun vertrouwen met doelpunten kan terugbetalen. Doelpunten maken, daar leef ik van. Het is mijn zuurstof.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD