maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagGoes verrast ADO Den Haag in oefenwedstrijd

Goes verrast ADO Den Haag in oefenwedstrijd

Goes wist maandag een zeer verrassende uitslag neer te zetten tegen ADO Den Haag. De ploeg van trainer Rogier Veenstra (foto) was met 2-1 te sterk voor de in de Eredivisie uitkomende formatie.

Tawfik
Sherief Tawfik opende in de eerste helft de score in het voordeel van de ploeg uit de Derde Divisie. Vanuit een hoekschop wist de verdediger de bal binnen te werken (1-0). Na de pauze verdubbelde Goes de voorsprong op ADO Den Haag. Een overtreding van Wilfried Kanon in zijn eigen strafschopgebied werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty. Deze werd benut door Tawfik die daarmee zijn tweede treffer van de avond produceerde. Elson Hooi bepaalde later de eindstand op 2-1.

Promotie
Goes wist het voorgaande seizoen een ticket te bemachtigen voor de Derde Divisie. De ploeg wist in de finale van de play-offs af te rekenen met Be Quick 1887. In eigen huis werd gelijkgespeeld (2-2), maar de uitwedstrijd werd door Goes gewonnen (0-2).

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD