Volg ons

Derde Divisie

GOES-trainer Hollander passeert doelman Meulmeester, Bakx inzetbaar voor Hoek

GOES-trainer Hollander passeert doelman Meulmeester, Bakx inzetbaar voor Hoek

Brian Meulmeester is zijn plek onder de lat bij GOES kwijt. Trainer Kevin Hollander kiest na vier gespeelde duels voor het passeren van zijn doelman en stelt vandaag tegen SteDoCo Matthew Lentink op. Bij Hoek kan Istvan Bakx debuteren.

Hollander is niet tevreden over Meulmeester (foto). ,,Er moeten nu harde beslissingen worden genomen”, zegt de coach in de PZC. Meulmeester is al drie seizoenen lang eerste keus bij de Zeeuwse club, maar moet nu genoegen nemen met een rol als stand-in. ,,Hij was teleurgesteld en boos. Dat moet ook. Hij vindt dat ik een enorme fout maak”, beschrijft Hollander de reactie van Meulmeester. ,,Matthew heeft me positief verrast. Hij oogt een stuk fitter als tijdens zijn periode bij Vlissingen. Afgelopen zomer heeft hij er alles aan gedaan om een betere keeper te worden. Dat het zo snel zou gaan, had ik niet verwacht. Matthew straalt rust uit. Dat heeft de ploeg nu nodig.”

Provinciegenoot Hoek kan vandaag al beschikken over Istvan Bakx. De kersverse aanwinst is speelgerechtigd verklaard door de KNVB.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie