donderdag, oktober 28, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieGOES-trainer Hollander passeert doelman Meulmeester, Bakx inzetbaar voor Hoek

GOES-trainer Hollander passeert doelman Meulmeester, Bakx inzetbaar voor Hoek

Brian Meulmeester is zijn plek onder de lat bij GOES kwijt. Trainer Kevin Hollander kiest na vier gespeelde duels voor het passeren van zijn doelman en stelt vandaag tegen SteDoCo Matthew Lentink op. Bij Hoek kan Istvan Bakx debuteren.

Hollander is niet tevreden over Meulmeester (foto). ,,Er moeten nu harde beslissingen worden genomen”, zegt de coach in de PZC. Meulmeester is al drie seizoenen lang eerste keus bij de Zeeuwse club, maar moet nu genoegen nemen met een rol als stand-in. ,,Hij was teleurgesteld en boos. Dat moet ook. Hij vindt dat ik een enorme fout maak”, beschrijft Hollander de reactie van Meulmeester. ,,Matthew heeft me positief verrast. Hij oogt een stuk fitter als tijdens zijn periode bij Vlissingen. Afgelopen zomer heeft hij er alles aan gedaan om een betere keeper te worden. Dat het zo snel zou gaan, had ik niet verwacht. Matthew straalt rust uit. Dat heeft de ploeg nu nodig.”

Provinciegenoot Hoek kan vandaag al beschikken over Istvan Bakx. De kersverse aanwinst is speelgerechtigd verklaard door de KNVB.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD