woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieGOES-spits Steve Schalkwijk flirt nadrukkelijk met Hoek

GOES-spits Steve Schalkwijk flirt nadrukkelijk met Hoek

Steve Schalkwijk heeft in de sporttalkshow De Derde Helft van Omroep Zeeland openlijk geflirt met een overstap naar Hoek. De spits van GOES had dit seizoen al bij de Zeeuwse concurrent kunnen spelen, maar wilde zijn woord niet breken dat hij reeds aan GOES had gegeven.

Op de vraag of Schalkwijk in de toekomst verwacht nog eens voor Hoek te zullen spelen, stelde hij met een brede grijns: ,,Dat zou kunnen. Ik sta altijd open voor een nieuw avontuur. Of dat nu bij Hoek is of ergens anders, waarom niet?”

Schalkwijk verlengde vorig seizoen al in een vroegtijdig stadium zijn verbintenis bij GOES, waar hij zich een makkelijk scorende aanvaller toonde. Een late poging van Hoek om toch nog over te stappen wees hij af.

Schalkwijk sprak in de PZC na de 6-1 nederlaag tegen Hoek zijn zorgen uit over de mentale weerbaarheid van het team nadat het in numeriek ondertal kwam te staan: ,,Ik herken het niet meer terug. Vorig jaar speelden we fris en met plezier. Nu mis ik een stukje beleving. Er moet snel iets veranderen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD