maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Goes knokt zich knap terug tegen Be Quick 1887, Halsteren wint van...

Goes knokt zich knap terug tegen Be Quick 1887, Halsteren wint van Quick

Be Quick 1887 leek na vijfenveertig minuten spelen hard op weg naar handhaving in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg wist echter de 0-2 voorsprong niet vast te houden in en tegen Goes en moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel (2-2). Halsteren wist de eerste confrontatie met Quick’20 winnend af te sluiten (1-0). 

Goes – Be Quick 1887
De thuisspelende club wist voor het eerste gevaar te zorgen na twee minuten spelen. Een mooie combinatie bracht de bal voor de voeten va Wissel die vanaf de rand van het strafschopgebied de bal naast het doel schoot. Twee minuten later deed Be Quick 1887 wat terug maar Thomas Careman krulde de bal van afstand over de lat. Na iets meer dan een kwartier spelen kreeg Goes een mooie kans op de openingstreffer, het schot van Erwin Franse verdween echter naast het doel. Vier minuten later was het wel raak, maar dan voor Be Quick 1887. Dom balverlies op het middenveld van Daniel Wissels resulteerde even later in een eigen doelpunt van Jop Dekker (0-1). Nog voor de pauze wist de ploeg uit de Derde Divisie de voorsprong te verdubbelen, Robert Talens (foto) was verantwoordelijk voor de 0-2. Even leek Goes terug te komen, maar Erwin Franse wist een mooie kans om zeep te helpen in de veertigste minuut waardoor de ploegen naar de kleedkamer vertrokken met een tussenstand van 0-2.

Goes kwam uitstekend uit de startblokken in de tweede helft. Franse, die in de eerste helft nog een mooie kans liet liggen, was in de 48ste minuut wel trefzeker (1-2). Beiden ploegen kregen kansen om nogmaals een doelpunt te maken, maar alleen de thuisploeg slaagde daar nog in. In de 79ste minuut werd aan Goes een strafschop toegekend die Tawfik wist te benutten (2-2). Deze treffer bleek na iets meer dan negentig minuten voetbal ook de laatste van de avond te zijn in Goes.

Halsteren – Quick’20 1-0
1-0 J. Pattinama

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD