woensdag, september 29, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieGOES hervat vrijdag weer training na corona-uitbraak

GOES hervat vrijdag weer training na corona-uitbraak

Derde Divisionist Goes hervat vrijdag weer de trainingen. Dat meldt de PZC. De Zeeuwse club besloot vorige week de trainingen per direct op te schorten omdat het dorp was getroffen door een corona-uitbraak. Ook twee spelers testten positief.

GOES stelt wel als voorwaarde dat alleen getraind mag worden door spelers die klachtenvrij zijn. Daarnaast wordt voor de training iedere aanwezige worden gecheckt op het virus. Daarnaast moeten spelers die terugkeren van vakantie verplicht een coronatest doen bij de GGD alvorens ze kunnen aansluiten bij de selectie.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD