Volg ons

Derde Divisie

GOES en VVSB blijven in Derde Divisie Zaterdag

GOES en VVSB blijven in Derde Divisie Zaterdag

GOES en VVSB zullen ook volgend seizoen uitkomen in de Derde Divisie Zaterdag. Beide van origine zondagclubs kwamen afgelopen seizoen ook reeds uit op zaterdag.

De indeling van beide clubs in de Derde Divisie Zaterdag wordt gemeld in een brief van de KNVB aan de clubs en bestuurders van clubs uit de Hoofdklasse en Derde Divisie, die onder meer te lezen is op RTV Utrecht. Eerder meldde Voetbal247.nl al dat beide Derde Divisies komend seizoen zullen bestaan uit 18 clubs.

Dat VVSB opnieuw op zaterdag uitkomt, is weinig verrassend. De Noordwijkerhouters kozen tijdens het verblijf in de Tweede Divisie er al veelvuldig voor om op zaterdagavond 18.00 uur af te trappen. Bij GOES was er meer discussie over de te kiezen speeldag. Wel was al duidelijk dat een ruime meerderheid binnen de Zeeuwse club voor de zaterdag was, waarmee de derby tegen Hoek behouden blijft.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie