Volg ons

Derde Divisie

Goes-doelman Uyl maakt sterke indruk tegen ADO: ‘De trainer beslist’

Goes-doelman Uyl maakt sterke indruk tegen ADO: ‘De trainer beslist’

Goes was maandagavond verrassend te sterk voor ADO Den Haag (2-1). Een van de uitblinkers aan de zijde van de club uit de Derde Divisie was doelman Dennis Uyl. De sluitpost is echter niet zeker van een basisplaats bij de start van de competitie, hij zal met Brian Meulmeester uit moeten vechten wie het seizoen in zal gaan als eerste keeper.

Luxeprobleem
De concurrent van Uyl was niet aanwezig bij de wedstrijd tegen ADO Den Haag vanwege een vakantie op Curaçao. Gezien de verrichtingen van Uyl tegen de ploeg uit de Residentie en de zeer sterke optredens van Meulmeester tijdens het voorgaande seizoen lijkt er een luxeprobleem te ontstaan voor trainer/coach Rogier Veenstra.  ,,Ik ga gewoon keihard trainen en zorgen dat ik zo fit mogelijk word. Dan is het aan de trainer om te beslissen. Hopelijk valt het de goede kant op voor mij. Ik denk dat het voor Rogier niet altijd makkelijk is”, aldus de doelman tegenover PZC.

Gewonnen
De wedstrijd tegen ADO Den Haag werd winnend afgesloten, een vreemd gevoel overheerste na afloop van de wedstrijd bij Uyl. ,,Dan sta je op het veld en heb je van ADO Den Haag gewonnen. We hebben het vrij behoorlijk gedaan.”

 

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie