dinsdag, maart 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsAZGoed nieuws voor FC Twente in aanloop naar duel met AZ: drietal...

Goed nieuws voor FC Twente in aanloop naar duel met AZ: drietal terug in selectie

Komende woensdag treffen FC Twente en AZ elkaar in de achtste finale van de KNVB Beker. Het zag er naar uit dat FC Twente dat met een zeer gehavend elftal zou moeten doen, maar dat valt allesbehalve tegen voor de club uit Enschede. Vaclav Cerny en Robin Pröpper zijn namelijk zeker beschikbaar en ook Michael Sadilek is mogelijk gewoon van de partij. 

FC Twente gaat namelijk in beroep tegen de schorsing van drie wedstrijden (waarvan 1 voorwaardelijk, red.) die Michael Sadilek kreeg na zijn rode kaart tegen FC Utrecht. De Tsjech heeft momenteel één wedstrijd schorsing er opzitten en De Tukkers leggen zich toch niet neer bij de schorsing. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de zaak volgende week pas bekeken en beoordeelt door de beroepscommissie van de KNVB. Dat zou betekenen dat de schorsing van Sadilek tijdelijk wordt geseponeerd en dus woensdagavond in actie kan komen tegen AZ. “Ik ga ervan uit dat het mogelijk is dat hij gaat spelen”, reageert Jans tegenover de camera van RTV Oost. “We vinden nog steeds dat de rode kaart te zwaar gestraft is, dus we gaan in beroep.”

Het terugkeren van Sadilek is een meevaller voor Ron Jans die ook al Ramiz Zerrouki (Africa Cup, red.) en Wout Brama (lang geblesseerd, red.) moet missen. “Ik ben wel tevreden. Cerny is nu ook weer aangesloten en Robin Pröpper is gewoon beschikbaar”, zegt trainer Ron Jans voor de camera van RTV Oost.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS