Volg ons
Patrick Zonneveld AFC

Tweede Divisie

Goalie Zonneveld op proef bij MVV

Goalie Zonneveld op proef bij MVV

Patrick Zonneveld is deze week op proef bij MVV. Daarmee zou AFC zomaar nog een zoektocht moeten starten. Maandag werd namelijk bekend dat de Amsterdamse club en trainer Bart Logchies per direct uit elkaar zijn, nu is dus ook de komst van de 28-jarige doelman onzeker geworden.

Vijf spelers op proef

Zonneveld stond maandag op het veld tijdens de eerste training van MVV in stadion Geusselt. Er waren in totaal liefst vijf stagespelers, waarvan Zonneveld de enige Nederlander was. Naast hem was er een Belgische goalie, nog een Belgische middenvelder, een Pool en een Engelsman. Het vijftal krijgt de kans om trainer Ron Elsen te overtuigen van hun kunsten.

Zelfde route als Verheydt

Ondanks zijn relatief hoge leeftijd is een overgang naar het betaalde voetbal voor Zonneveld niet uitgesloten. Afgelopen zomer maakte Thomas Verheydt ook de stap naar MVV. Hij liep eigenlijk dezelfde route af als de doelman. Na een sterk seizoen kwam hij bij IJsselmeervogels minder frequent aan spelen toe, wat ook bij Zonneveld het geval was door een blessure. Verheydt zou naar Scheveningen verkassen, maar kreeg een contract bij MVV. Zonneveld gaat in principe komend seizoen aan de slag bij AFC, mits hij niet eveneens de kans krijgt om in de Jupiler League te gaan spelen. Zonneveld stond in het verleden al onder contract bij HFC Haarlem en als speler van ADO’20 was hij ook al eens op proef bij PSV om derde keeper te worden.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie