Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead verlost van La’Vere Corbin-Ong

Go Ahead verlost van La’Vere Corbin-Ong

Het verblijf van La’Vere Corbin-Ong bij Go Ahead Eagles heeft slechts een half jaar geduurd. De linkervleugelverdediger is alweer vertrokken bij de Deventer club, meldt De Stentor.

De Canadees stapt over naar Maleisië, waar hij gaat spelen voor landskampioen Johor Darul Ta’zim Football Club (JDT). Corbin-Ong kwam afgelopen zomer transfervrij over van FSV Frankfurt en speelde negen wedstrijden voor Go Ahead. Daarin maakte de 26-jarige verdediger weinig indruk.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie