Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead-trainer Van Staa: ‘Dit soort wedstrijden kan je ook zo verliezen’

Go Ahead-trainer Van Staa: ‘Dit soort wedstrijden kan je ook zo verliezen’

Go Ahead Eagles hield vrijdagavond één punt over aan de confrontatie met Telstar, de nummer vier van de Jupiler League (1-1). De ploeg uit Deventer had het meeste recht op een overwinning, maar na afloop van het duel was trainer Jan van Staa toch tevreden met het behaalde resultaat. 

Compliment
,,Als je tegen de nummer vier speelt is een punt misschien het maximale. Maar er had wel wat meer ingezeten qua kansen. Dit soort wedstrijden kan je echter ook zo verliezen. Dus ik ben heel tevreden. De ploeg verdient dan ook een compliment”, aldus Van Staa tegenover RTV Oost.

Pech
Go Ahead Eagles kreeg de kansen om afstand te nemen van Telstar, maar daar slaagde het niet in. ,,De eerste helft had Sam Hendriks een paar riante mogelijkheden. Dan is het jammer dat je dat niet uit kan bouwen. Maar we hebben er alles aan gedaan om die wedstrijd naar ons toe trekken. Wij moeten altijd strijd leveren en tot het gaatje gaan. Soms heb je dan met een puntje wat pech.”

Vierde periode
De supporters van de club uit Deventer hopen in de laatste periode op de felbegeerde periodetitel waardoor alsnog één ticket gepakt kan worden voor de play-offs. ,,Iedereen praat maar over die vierde periode. Wij moeten er gewoon alles aan doen om die laatste acht wedstrijden zoveel mogelijk punten te halen. We gaan écht gas geven, zodat we nog een keer kunnen stunten.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie