maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGo Ahead jaagt op punten tegen NEC: 'Uitstralen dat er hier niets...

Go Ahead jaagt op punten tegen NEC: ‘Uitstralen dat er hier niets te halen is’

Leon Vlemmings, trainer/coach van Go Ahead Eagles kijkt naar zijn zeggen reikhalzend uit naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen NEC. De ploeg uit Deventer ging in de eerste speelronde onderuit tegen MVV (4-3) en treft vrijdag een tegenstander die één van de grootste aanvallende talenten Jay-Roy Grot zag vertrekken naar Leeds United.

Rentree Eghan en Schenk
De thuisspelende formatie kan tegen de Nijmegenaren geen beroep doen op La’Vere Corbin-Ong, Thijs Dekker, Orhan Dzepar en Lum Rexhepi vanwege blessureleed. Daartegenover staat de terugkeer van Shadrach Eghan en Xandro Schenk. Beiden starten vrijdagavond in de basis wat ten koste gaat van Sander Thomas en Brem Soumaoro.

Hier is niets te halen
Go Ahead Eagles gaat op jacht naar de eerste punten van het nieuwe seizoen. ,,We kijken erg uit naar deze eerste wedstrijd in de Adelaarshorst. Vanaf het begin moeten wij als team uitstralen ‘hier is niets te halen’, dan zal de vonk ook overslaan naar het publiek”, aldus Vlemmings op de officiële website van de club.

Debuut Braken
NEC wist wel direct drie punten te pakken bij terugkeer in de Jupiler League. Almere City werd in Nijmegen met 3-1 verslagen. Sven Braken, die voorgaande week overkwam van Almere City,  zal vrijdag in het centrum van de aanval zijn opwachting maken, dit als vervanger van de vertrokken Grot. Jordan Larsson zal daardoor aan de rechterflank komen te spelen.   Guus Joppen is niet inzetbaar vanwege een spierblessure en zijn vervanger is Michael Heinloth.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD