Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead herovert koppositie na zege op Roda JC

Go Ahead herovert koppositie na zege op Roda JC

Go Ahead Eagles heeft de koppositie heroverd op Almere City FC. De Deventer ploeg knokte zich in de slotfase langs Roda JC: 3-0.

Eagles speelde een matige eerste helft, waarin het veel moeite had om onder de druk van Roda uit te komen. Paco van Moorsel was met een kopbal die net naast ging het dichtste bij een treffer. Na rust werd de wedstrijd aantrekkelijker en kansrijker, al duurde het tot de laatste fase alvorens er gescoord werd.

Nadat Van Moorsel eerst al de lat had geraakt, was het enkele minuten later dan eindelijk raak. Met een knap schot uit een moeilijke hoek zorgde Van Moorsel voor de 1-0. Daarmee was het Limburgse verzet gebroken. Thomas Verheydt kopte kort daarna uit een voorzet van Istvan Bakx de 2-0 tegen de touwen. Vlak voor tijd bepaalde Van Moorsel van dichtbij de eindstand op 3-0. Daardoor klimt Eagles op doelsaldo over Almere City heen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie