Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead heeft Bosz op de korrel

Go Ahead heeft Bosz op de korrel

Gino Bosz lijkt één van de versterking voor Go Ahead Eagles te worden. De 24-jarige middenvelder heeft een aflopend contract, waar hij dit seizoen enkel in het Arnhemse beloftenteam speelde.

Vitesse pikte Bosz op met als doel het beloftenteam terug te brengen naar de Tweede Divisie, waar het vorig seizoen uit degradeerde. De Arnhemmers voeren dit seizoen de ranglijst aan in de Derde Divisie Zondag, waarin Bosz aanvoerder is. Zijn contract zal echter niet verlengd worden.

Volgens De Stentor heeft Go Ahead reeds gesproken met Bosz en lijkt hij op korte termijn te gaan tekenen in de Adelaarshorst. De middenvelder speelde eerder voor Heracles en Cambuur Leeuwarden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie