Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead Eagles waarschijnlijk zonder verdediger Baas tegen Sparta

Go Ahead Eagles waarschijnlijk zonder verdediger Baas tegen Sparta

Roland Baas moet de komende topper tegen Sparta Rotterdam mogelijk aan zich voorbij laten gaan. De verdediger van Go Ahead Eagles kampt met een liesblessure, meldt De Stentor.

Verkramping
De linkerverdediger liep de blessure op in de confrontatie met NEC. Het zou volgens de regionale krant gaan om een verkramping in de lies. Woensdagochtend verscheen Baas, die in de zomer de overstap maakte van Heracles Almelo naar Deventer, weer op het trainingsveld.

Bliek
Indien Baas niet in de basisformatie kan starten zal hij vervangen worden door Julius Bliek. De verdediger, die het voorgaande seizoen zijn wedstrijden speelde voor FC Dordrecht, kwam tegen NEC het veld in als vervanger van de gekwetste verdediger. Bliek stond dit seizoen nog niet eerder in de basis bij het zeer goed presterende Go Ahead Eagles.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie