zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGo Ahead Eagles-trainer De Gier na nederlaag: 'Vooral boos over hoe wij...

Go Ahead Eagles-trainer De Gier na nederlaag: ‘Vooral boos over hoe wij de wedstrijd weggeven’

Jack de Gier was zichtbaar teleurgesteld toen hij vrijdagavond net na de nederlaag van zijn ploeg tegen FC Eindhoven (2-1) voor de camera verscheen van FOX Sports. De hoofdtrainer van Go Ahead Eagles was vooral teleurgesteld over hoe eenvoudig zijn ploeg doelpunten weggaf tegen de Brabantse tegenstrever.

Stomme goals
,,Ik ben vooral boos over hoe wij de wedstrijd weggeven. Ik denk dat het in de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd is met veel fouten aan beiden kanten. Ik denk dat wij de grootste kansen krijgen en een aantal situaties waarin wij het niet goed uitspelen in de eindfase. Ik denk dat wij de tweede helft volledig controleren zonder briljant te spelen, maar als je ziet hoe wij de 1-0 weggeven. Vervolgens goed op 1-1 komen en daarna een minuut later weer de 2-1 weggeven, dan word ik wel heel kwaad als je van die stomme goals weggeeft”, aldus De Gier tegenover de camera van FOX Sports.

Wedstrijd
FC Eindhoven kwam vrijdagavond na 77 minuten spelen aan de leiding door een doelpunt van Joey Sleegers (1-0). Zes minuten voor het einde van de wedstrijd bracht invaller Maarten Pouwels de stand op 1-1, maar een minuut later stond er al weer 2-1 op het scorebord in het voordeel van de Brabanders.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD