Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead Eagles test Finse vleugelspeler Hostikka

Go Ahead Eagles test Finse vleugelspeler Hostikka

Santeri Hostikka krijgt tot en met donderdag de kans om een contract af te dwingen bij Go Ahead Eagles. De jeugdinternational van Finland staat momenteel onder contract bij FC Lahti, maar zijn contract loopt daar af in december 2018, meldt De Stentor.

Transfervrij
De 21-jarige speler kwam voor zijn periode bij FC Lahti uit voor het op het derde niveau van Finland acterende Pallokerho Keski-Uusimaa. Bij zijn huidige club kwam hij tot tachtig wedstrijden in de hoogste afdeling van het Finse voetbal en wist elf keer het net van de tegenstander te vinden. Eind december loopt het contract af van Hostikka waardoor Go Ahead Eagles de mogelijkheid heeft om hem indien men wil transfervrij aan te trekken.

FC Lahti
Hostikka was het voorgaande Finse seizoen ploeggenoot van onder andere Josimar Lima. Laatstgenoemde speler was in Nederland onder andere actief voor FC Dordrecht en FC Emmen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie