dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenGo Ahead Eagles stelt teleur in eigen huis tegen winnend SC Cambuur

Go Ahead Eagles stelt teleur in eigen huis tegen winnend SC Cambuur

Go Ahead Eagles is er ook in de vijfde speelronde niet in geslaagd om de eerste overwinning van het seizoen te boeken. Vrijdagavond was SC Cambuur te sterk voor de ploeg uit Deventer (1-3).

Gemiste strafschop
SC Cambuur kwam vrijdagavond goed uit de startblokken, de eerste mogelijkheid van de wedstrijd was na vijf minuten spelen voor Alvin Daniels, hij schoot de bal echter tegen doelman Sonny Stevens aan. Drie minuten later moest Daniels met een blessure het speelveld verlaten, hij werd vervangen door Issa Kallon. Vervolgens was het de beurt aan Go Ahead Eagles, doelman Jesse Bertrams wist zijn doel echter schoon te houden. In de 21ste minuut kreeg de ploeg uit Leeuwarden de uitgelezen kans om op voorsprong te komen, de door arbiter Janssen toegekende strafschop werd echter niet benut door Karim Rossi. De rust werd bereikt zonder dat een van de ploegen het net van de tegenstander wisten te vinden, dit mede door goed keeperswerk van de al genoemde Bertrams.

Tweede helft
In de 59ste minuut werd dan toch de eerste treffer van de avond gemaakt. Een snelle counter leverde SC Cambuur de voorsprong op door Mathieu, dit op aangeven van Rossi (0-1). De uitspelende ploeg kon echter niet lang genieten van de voorsprong. Twee minuten na de openingstreffer was het Stefano Beltrane die de 1-1 op het scorebord wist te zetten. Rossi, die in de eerste helft vanaf de strafschopstip niet wist te scoren, deed dit in de 71ste minuut wel (1-2). Invaller Martijn Barto wist het duel voortijdig te beslissen door in de 86ste minuut de 1-3 binnen te werken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD