Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead Eagles stelt Leon Vlemmings aan als trainer

Go Ahead Eagles stelt Leon Vlemmings aan als trainer

Go Ahead Eagles heeft Leon Vlemmings aangesteld als nieuwe trainer. De 47-jarige oefenmeester moet de club uit Deventer, gisteren gedegradeerd uit de Eredivisie, terugbrengen naar het hoogste niveau.

Vlemmings werkte eerder onder meer als trainer van FC Eindhoven en Excelsior. Daarnaast fungeerde hij als assistent bij NAC Breda en Feyenoord. De zogenaamde ‘laptoptrainer’ volgt Robert Maaskant op, die er niet in slaagde om Eredivisie-voetbal te behouden aan de Vetkampstraat. Maaskant op zijn beurt volgde Hans de Koning op, die werd ontslagen vanwege de magere resultaten afgelopen seizoen, maar Go Ahead Eagles wel naar de Eredivisie liet promoveren.

Vlemmings krijgt vrijwel zeker een compleet gerenoveerde selectie, met een totaal spelersbudget van 1,3 miljoen euro, weet VI. Steunpilaar Sander Duits stopt, terwijl verwacht wordt dat Xandro Schenk en Sander Fischer volgend seizoen elders zullen spelen.

Foto: OrangePictures

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie