zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGo Ahead Eagles stelt Jan van Staa aan als nieuwe trainer

Go Ahead Eagles stelt Jan van Staa aan als nieuwe trainer

Go Ahead Eagles heeft binnen 48 uur na het ontslag van Leon Vlemmings een nieuwe trainer aangesteld. De Deventer club huurt Jan van Staa in om tot het einde van dit seizoen de leiding te nemen over het eerste elftal van de club.

Kentering
,,We zochten een trainer die kan zorgen voor een terugkeer van zelfvertrouwen en op korte termijn een kentering teweeg kan brengen”, stelt directielid Hans de Vroome op de clubsite. ,,Jan heeft in het verleden al bewezen dat hij snel voor effect kan zorgen. Daarnaast kent hij de club. Dit verkort zijn aanpassingsperiode.”

Play-offs halen
Van Staa: ,,Natuurlijk is het mooi terug te keren bij een club waar je een goede tijd hebt gehad. Maar dat is verleden tijd; het gaat om het nu. Ik ken de club en de uitdagingen die er liggen. Vol energie en motivatie stap ik daarin. Het doel is helder: de play-offs halen. Daar hebben we iedereen die bij de club betrokken is bij nodig. Je moet het publiek vermaken, dan slaat de vonk vanzelf over naar de tribunes. Het klinkt cliché omdat het vaker wordt gezegd, maar in een kolkende Adelaarshorst is Go Ahead Eagles echt moeilijk te verslaan.”

Bosvelt
Naast Van Staa treedt ook Kick Maatman toe tot de technische staf. Hij wordt assistent-trainer. Paul Bosvelt wordt technisch adviseur van de directie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD