maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGo Ahead Eagles plukt doelman Stevens weg bij FC Twente

Go Ahead Eagles plukt doelman Stevens weg bij FC Twente

Go Ahead Eagles roert zich flink op de transfermarkt en opnieuw vindt de club versterking bij FC Twente. De club uit Deventer heeft doelman Sonny Stevens vastgelegd voor komend seizoen.

Stevens brak door bij FC Volendam en werd daar tevens jeugdinternational. Zijn sterke spel leverde hem een transfer naar FC Twente op, maar daar kostte een zware blessure hem zijn basisplaats. Pas recentelijk is de sluitpost weer volledig fit verklaard.

,,Nu ik helemaal fit ben, kan het vizier weer op de toekomst”, vertelt Stevens op de clubsite van de Eagles. ,,Ik wil weer lekker keepen, vlieguren maken.” Technisch manager Dennis Bekking is in zijn nopjes met de aanwinst onder de lat: ,,Voor ons is hij een keeper uit de buitencategorie. Ja, hij heeft pech gehad op het gebied van blessureleed, maar dat is ook meteen de reden dat wij een doelman van zijn kaliber kunnen vastleggen. Sonny is nog jong, maar beschikt voor een jonge keeper over veel ervaring. Hij is een complete doelman: lang, opbouwend sterk en hij straalt rust uit.”

Go Ahead plukte eerder al Tim Hölscher en Brem Soumaoro weg bij FC Twente.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD