zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGo Ahead Eagles niet van plan extra verdedigers te halen: 'Niet geschrokken'

Go Ahead Eagles niet van plan extra verdedigers te halen: ‘Niet geschrokken’

Ondanks de uitglijder tijdens de seizoensopening tegen MVV (4-3 verlies, red) en de defensieve wanorde die daaraan vooraf ging, is Go Ahead Eagles niet van plan om zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog te versterken met extra verdedigers.

Niet geschrokken
Terugkijkend op de nederlaag in Maastricht zegt coach Leon Vlemmings (foto) in De Stentor: ,,Nee, ik ben niet geschrokken. De fouten waren vooral een bevestiging van wat ik op mijn netvlies had.” Als het aan de achterban in Deventer ligt, haalt de club nog enkele defensieve versterkingen. Technisch manager Dennis Bekking is dat echter niet van plan: ,,Ik blijf er nog steeds bij dat we voldoende verdedigers hebben. Ik laat me dan ook niet leiden door wat de buitenwacht allemaal roept; dat zou mijn werk wel heel moeilijk maken. Wij zijn ergens mee bezig, een proces, en dat doen we in mijn optiek goed.”

Genoeg alternatieven
Bekking verwijst onder meer naar Xandro Schenk die terugkeert van een schorsing en Orhan Džepar en Dennis Hettinga die zich aandienen: ,,Tel daarbij de jongens die vrijdag speelden en de nu nog geblesseerden Lum Rexhepi en La’Vere Corbin-Ong. Er zijn alternatieven genoeg achterin. Moet ik dan nog ergens twee, drie verdedigers weghalen?”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD