Volg ons

Clubs

Go Ahead Eagles neemt Tim Hölscher over van FC Twente

Go Ahead Eagles neemt Tim Hölscher over van FC Twente

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Tim Hölscher. De 22-jarige Duitser komt over van FC Twente en tekent een tweejarig contract in de Adelaarshorst.

,,Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen”, vertelt de kersverse aanwinst van Go Ahead Eagles. ,,Deze stap betekent voor mij een nieuwe periode in mijn loopbaan, nadat ik in 2009 naar Nederland kwam. Ik wil iedereen bij FC Twente bedanken voor de mooie tijd die ik daar heb gehad. Komend jaar ga ik er alles aan doen om van waarde te zijn in het team van Go Ahead Eagles. In de Jupiler League moeten we proberen uit de startblokken te schieten en met de steun van de fans meedoen om de bovenste plaatsen.””

Voor de club uit Deventer betekent de komst van Hölscher de tweede versterking voor komend seizoen. Eerder werd Brem Soumaoro eveneens bij FC Twente weggeplukt.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Clubs