vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlClubsGo Ahead Eagles neemt Tim Hölscher over van FC Twente

Go Ahead Eagles neemt Tim Hölscher over van FC Twente

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Tim Hölscher. De 22-jarige Duitser komt over van FC Twente en tekent een tweejarig contract in de Adelaarshorst.

,,Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen”, vertelt de kersverse aanwinst van Go Ahead Eagles. ,,Deze stap betekent voor mij een nieuwe periode in mijn loopbaan, nadat ik in 2009 naar Nederland kwam. Ik wil iedereen bij FC Twente bedanken voor de mooie tijd die ik daar heb gehad. Komend jaar ga ik er alles aan doen om van waarde te zijn in het team van Go Ahead Eagles. In de Jupiler League moeten we proberen uit de startblokken te schieten en met de steun van de fans meedoen om de bovenste plaatsen.””

Voor de club uit Deventer betekent de komst van Hölscher de tweede versterking voor komend seizoen. Eerder werd Brem Soumaoro eveneens bij FC Twente weggeplukt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD