Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead Eagles maatje te klein voor FC Utrecht in beker

Go Ahead Eagles maatje te klein voor FC Utrecht in beker

Go Ahead Eagles is er niet in geslaagd door te dringen tot de halve finale van de KNVB beker. In de Adelaarshorst was FC Utrecht met 1-4 te sterk.

Bij een mooi cupsfeertje kon de ploeg van Jack de Gier, in de vorige ronde na strafschoppen te sterk voor IJsselmeervogels, aanvankelijk nog wel redelijk bijblijven met de Domstedelingen. De eerste kansen van het duel waren zelfs voor Eagles-spelers Alexander Bannink en Elmo Lieftink. Daarna nam FC Utrecht echter het heft in handen en wist het voor de pauze al tweemaal te scoren. Simon Gustafson punterde raak na een korte combinatie en doelman Hobie Verhulst was kansloos op een van richting veranderde vrije trap van Adam Maher.

Na de pauze kwam er weer hoop in de Deventer harten. Jaroslav Navrátil scoorde al snel uit de rebound de 2-1. Lang was de spanning niet terug, want vijf minuten later herstelde Jean-Christophe Bahebeck de marge: 1-3. Toen Kristoffer Peterson een kwartier voor tijd ook nog de 1-4 scoorde, was het geloof in een stunt definitief verdwenen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie