Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead Eagles heeft met Thomas Verheydt opvolger Sam Hendriks binnen

Go Ahead Eagles heeft met Thomas Verheydt opvolger Sam Hendriks binnen

Thomas Verheydt keert terug in Nederland. De aanvaller uit Zoetermeer gaat twee seizoenen aan de slag bij Go Ahead Eagles, met een optie op nog een extra jaar.

De 26-jarige Verheydt is bij de club uit Deventer de opvolger van Sam Hendriks, die naar het Belgische  OHL Leuven is vertrokken. Verheydt had bij Crawley Town uit de Engelse Division Two nog een contract tot medio 2020. Hoeveel Go Ahead Eagles voor de 1,92 meter lange spits heeft betaald, is niet bekendgemaakt.

Verheydt speelde in de jeugd van Feyenoord en ADO Den Haag. Via Jodan Boys en IJsselmeervogels kreeg hij de kans bij MVV. Voor de club uit Maastricht scoorde hij 15 treffers in 61 duels.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie