Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead Eagles en Almere City strijdend naar puntendeling

Go Ahead Eagles en Almere City strijdend naar puntendeling

Go Ahead Eagles en Almere City FC hebben zondagmiddag de krachtmeting met een 1-1 remise afgesloten. Het was al het elfde gelijke spel voor de Deventer ploeg dit seizoen.

Het duel in de Adelaarshorst was pikant voor coach Jack de Gier en spits Thomas Verheijdt, die beide al eens bij de tegenstander werkzaam waren. Het duel ging behoorlijk gelijk op. De Almeerders namen zo’n twintig minuten voor tijd de leiding via James Efmorfidis. Het antwoord van Go Ahead volgde al snel via de pas ingevallen Adrian Edqvist.

In de slotfase had een andere invaller, Maarten Pouwels, dé kans om zijn team de zege te schenken, maar hij miste. Bijzonder was wel dat Go Ahead een clubrecord evenaarde door nu 19 duels ongeslagen te zijn, inclusief bekerontmoetingen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie