zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGo Ahead-coach Vlemmings: 'Verdedigend was het slecht'

Go Ahead-coach Vlemmings: ‘Verdedigend was het slecht’

Een defensieve janboel zorgde ervoor dat Go Ahead Eagles een zege in de laatste drie minuten van het duel tegen MVV uit handen gaf. Trainer Leon Vlemmings draait niet om de hete brij heen.

Slecht
,,Het pijnpunt lijkt me duidelijk”, zegt Vlemmings tegen De Stentor. ,,Drie keer scoren bij MVV, dan moet je winnen en mag je zeker in de slotfase niet zo eenvoudig twee doelpunten weggeven. Verdedigend was het slecht.”

Lelijke zege
Pieter Langedijk dacht dat zijn treffer, de derde voor Eagles, de winnende zou betekenen: ,,Ongelooflijk dit. Ik dacht de matchwinner te worden. Het was niet goed van ons, maar alles leek toch onze kant op te vallen. Lekker met zo’n lelijke zege de bus in…” Het liep anders. Door defensief geklungel kreeg MVV de gelegenheid het duel om te draaien: ,,Ram die bal gewoon een keer weg of zo. Ik weet niet precies wat er allemaal gebeurde, maar dit mag ons niet overkomen. Ik ben hier echt ziek van. Wat moeten we als aanvallers doen? Ja, vijf keer scoren…”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD