Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead-coach Vlemmings: ‘Verdedigend was het slecht’

Go Ahead-coach Vlemmings: ‘Verdedigend was het slecht’

Een defensieve janboel zorgde ervoor dat Go Ahead Eagles een zege in de laatste drie minuten van het duel tegen MVV uit handen gaf. Trainer Leon Vlemmings draait niet om de hete brij heen.

Slecht
,,Het pijnpunt lijkt me duidelijk”, zegt Vlemmings tegen De Stentor. ,,Drie keer scoren bij MVV, dan moet je winnen en mag je zeker in de slotfase niet zo eenvoudig twee doelpunten weggeven. Verdedigend was het slecht.”

Lelijke zege
Pieter Langedijk dacht dat zijn treffer, de derde voor Eagles, de winnende zou betekenen: ,,Ongelooflijk dit. Ik dacht de matchwinner te worden. Het was niet goed van ons, maar alles leek toch onze kant op te vallen. Lekker met zo’n lelijke zege de bus in…” Het liep anders. Door defensief geklungel kreeg MVV de gelegenheid het duel om te draaien: ,,Ram die bal gewoon een keer weg of zo. Ik weet niet precies wat er allemaal gebeurde, maar dit mag ons niet overkomen. Ik ben hier echt ziek van. Wat moeten we als aanvallers doen? Ja, vijf keer scoren…”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie