Volg ons

Eerste Divisie

Go Ahead afgedroogd door Jong PSV, Den Bosch verslikt zich in Jong FC Utrecht

Go Ahead afgedroogd door Jong PSV, Den Bosch verslikt zich in Jong FC Utrecht

Go Ahead Eagles en FC Den Bosch houden een kater over aan het duels vanavond tegen Jong-teams. De Deventer ploeg ging met liefst 5-1 onderuit bij Jong PSV. FC Den Bosch kwam niet verder dan 1-1 tegen Jong FC Utrecht.

De dramatische nederlaag van de Eagles zorgde ervoor dat de ploeg van John Stegeman verzuimde om goede zaken te doen om de bovenste plaatsen, wetende dat eerder Sparta Rotterdam al verloor en TOP Oss, FC Twente en Almere City puntenverlies leden. Jong PSV was simpelweg feller en zag Cody Gakpo na negentien minuten de 1-0 maken. Zakaria Aboukhlal bracht vlak voor rust op fenomenale wijze de 2-0 op het scorebord. Ramon Lundqvist bepaalde de ruststand op 3-0.

Stegeman greep in de rust in met een dubbele wissel, maar binnen twee minuten had het 4-0 kunnen staan Joel Piroe. Eagles kreeg een beetje geloof toen de ingevallen Givan Werkhoven de 3-1 maakte maar het was van korte duur. Gakpo maakte al snel de 4-1. Diezelfde Gakpo was ook de man die de 5-1 eindstand bepaald.

Ook FC Den Bosch leverde een matige prestatie. Voor de pauze kwam Jong FC Utrecht op 1-0 via Sylla Sow. De Domstedelingen hadden een ruimere marge kunnen pakken. Na de pauze sleepte de ploeg van Wil Boessen nog wel een punt uit het vuur. Rauno Sappinen was de doelpuntenmaker. Wel is Den Bosch nu koploper.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie