zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagGlazen Bol Derde Divisie Zondag: Promovendi zijn de blinde vlek

Glazen Bol Derde Divisie Zondag: Promovendi zijn de blinde vlek

Aan het begin van het seizoen geven geregeld prominenten uit de voetbalwereld hun ‘Glazen Bol’ voorspelling voor het naderende voetbaljaar. Voetbal247.nl vroeg echter ook haar bezoekers om hun prognose aan ons door te geven. Nu het reguliere seizoen erop zit, maken we de balans op.

De Glazen Bollen van de deelnemers van de Derde Divisie Zondag-voorspelling varieerden van redelijk schoon tot zeer mistig. Het leverde wisselende resultaten op, waarbij vooral promovendi OSS ’20 en Goes blinde vlekken bleken voor de deelnemers. Beide ploegen kunnen derhalve als verrassende deelnemers aan de nacompetitie bestempeld worden.

Verder bleek uit de voorspellingen dat de Derde Divisie Zondag een lastig te voorspellen competitie is. Waar de één een club in de top 5 plaatste, ging diezelfde club bij de ander in het rechterrijtje. Dat is ook terug te zien in de eindresultaten. De grote winnaar kroont zich direct ook tot koning Glazen Bol over drie divisies. Net als bij de Derde Divisie Zaterdag is ook op de zondag Niels van Duijvenbode de beste. Hij voorspelde de volgende eindstand.

1 UNA
2 TEC
3 JVC Cuijk
4 Westlandia
5 OFC
6 Quick
7 Jong Volendam
8 OSS ‘20
9 Hercules
10 Dongen
11 HSC ‘21
12 Blauw Geel ‘38
13 ADO ‘20
14 HBS
15 OJC Rosmalen
16 Goes
17 EVV
18 Quick’20

Van harte gefeliciteerd met je titel Niels. En met twee van de drie beschikbare Bollen op zak, mag je jezelf ook de beste voorspeller van dit seizoen noemen.

Voor alle volledigheid hier nog de eindrangschikking in zijn geheel.

1 Niels van Duijvenbode 59
2 Anny Levels 65
3 Maurice Bissels 66
4 Freek Laurijssen 76
5 Mark van der Geijs 92

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD