vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlUitgelichtGlazen Bol 2019-2020: je hebt nog één week!

Glazen Bol 2019-2020: je hebt nog één week!

De langverwachte opening van het seizoen komt met rasse schreden dichterbij. De contouren van de diverse teams zijn steeds beter te zien, trainers gaan hun basisopstelling kiezen en de supporters kunnen niet wachten tot hun favoriete clubs weer om de knikkers gaan spelen. Met de start van de competitie nadert ook het eindpunt van meedoen met onze Glazen Bol-competitie van de Tweede en Derde Divisie.

Langzaam maar zeker rollen de voorspellingen binnen op de redactie van voetbal247.nl. Inmiddels kunnen we ook bekend maken dat we, met dank aan een enthousiaste sponsor, dit seizoen een prijs kunnen verbinden aan de winst van de Glazen Bol. Voor elke winnaar per divisie wacht aan het eind van het seizoen een leuke voetbalprijs. Wat dat is, blijft nog even geheim, maar dit seizoen gaat het om meer dan alleen de eer.

Wat moet je ervoor doen? Voorspel de volledige eindstand van de Tweede Divisie en/of Derde Divisie en geef bij je voorspelling ook de topscorer van het seizoen aan en hoe vaak jij denkt dat hij gaat scoren. Je mag aan alle drie de competities meedoen, maar apart invullen mag ook. Aan het eind van het seizoen leggen we jouw voorspelling naast de daadwerkelijke eindstand en kunnen we aan de hand van een puntentelling zien of jouw Glazen Bol helder of mistig was.

Test je voorspellende gaven en stuur jouw voorspelling aan ons door via [email protected]. De competitie sluit op vrijdag 23 augustus om 23.59 uur. Heel veel succes gewenst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD