maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieGladon wijst aanbiedingen af van Roda JC en FC Twente

Gladon wijst aanbiedingen af van Roda JC en FC Twente

Roda JC en FC Twente hebben een tegenvaller moeten incasseren in de zoektocht naar een nieuwe spits. De twee gedegradeerde clubs namen contact op met de zaakwaarnemer van Paul Gladon, maar de spits bedankte voor de eer omdat hij niet meer wil spelen in de Eerste Divisie, meldt 1Limburg.

Eredivisie-spits
De aanvaller staat onder contract bij het Engelse Wolverhampton Wanderers, maar speelde het voorgaande seizoen op huurbasis in de Eredivisie voor Heracles Almelo. De zaakwaarnemer van Gladon gaf tegenover de voornoemde website tekst en uitleg over de aanbieding van Roda JC.  ,,Ze hebben inderdaad gebeld, maar hij heeft bedankt voor het aanbod. Paul heeft al eens in de eerste divisie gespeeld en dat doet hij niet meer. Het is gewoon een Eredivisie-spits. Daarbij heeft hij een hoog salaris.”

FC Twente
Volgens 1Limburg kreeg ook FC Twente hetzelfde negatieve antwoord op het moment dat men de belangstelling voor Gladon kenbaar maakte. De aanvaller begon zijn loopbaan in dienst van Sparta Rotterdam en kwam na een periode bij FC Dordrecht en Heracles Almelo terecht bij zijn huidige Engelse werkgever.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD