Volg ons

Derde Divisie

Gilbrano Plet kondigt vertrek aan bij Sparta Nijkerk

Gilbrano Plet kondigt vertrek aan bij Sparta Nijkerk

Gilbrano Plet vertrekt na dit seizoen bij Sparta Nijkerk. De aanvaller gaat op zoek naar een nieuwe club.

,,Na een goed gesprek te hebben gehad met de Technische Commissie, heb ik bij hen aangegeven dat ik verder kijk en opensta voor een nieuwe uitdaging”, stelt de 26-jarige Diemenaar. Op de clubsite van de Nijkerkers betreurt met het vertrek van Plet en ploeggenoot Adriaan Kruisheer: ,,Met Adriaan Kruisheer en Gilbrano Plet hebben we ook goede gesprekken gevoerd. Beide spelers geven aan het erg naar hun zin te hebben bij Sparta Nijkerk. Als TC zijn we ook zeer tevreden over hun prestaties binnen en buiten het veld. We wilden dan ook graag met hen door volgend seizoen. Helaas bleek dit niet mogelijk en zullen beide spelers volgend seizoen voor een andere club spelen.”

Plet speelde eerder voor Hercules, DOVO, SDC Putten, Spakenburg en Almere City FC.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie