Volg ons
danny-monster-barendrecht-tegen-fc-twente

BVV Barendrecht

Gewilde Monster blijft bij Barendrecht

Gewilde Monster blijft bij Barendrecht

Danny Monster blijft bij BVV Barendrecht. De aanvallende middenvelder begint na de zomer aan zijn zevende seizoen op sportpark De Bongerd. Volgens de clubwebsite van de tweededivisionist kon de sterkhouder rekenen op interesse van andere teams. De clubleiding van de Zuid-Hollandse ploeg is dan ook blij dat hij in Barendrecht blijft.  

Doorbraak 

De 26-jarige voetballer speelde in de jeugd van Feyenoord, Excelsior Rotterdam en FC Dordrecht, maar een doorbraak in het profvoetbal bleef uit. Sinds de zomer van 2012 speelt Monster in Barendrecht. Hij combineert zijn voetbalcarrière met zijn eigen schoonmaakbedrijf in Dordrecht.

 Derde plaats 

Barendrecht staat op de derde plaats in de tweede divisie en is bezig met de selectie voor volgend seizoen. Zo trok de club eerder deze maand Delano a Cohen aan van derdedivisionist Quick Boys voor het nieuwe voetbaljaar.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over BVV Barendrecht