donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkGewilde Mengerink heeft clubs voor het uitkiezen

Gewilde Mengerink heeft clubs voor het uitkiezen

Marciano Mengerink staat voor een lastige keuze. De 27-jarige aanvaller heeft een aflopend contract bij Katwijk en staat in de belangstelling van meerdere clubs.

Acht treffers
Met dit seizoen alweer acht treffers (in slechts tien duels) kent Mengerink een uitstekende competitiestart. De voormalige speler van SDVB en het Engelse Barnet is dan ook een vaste waarde in het elftal van trainer Dick Schreuder. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Katwijk graag met de makkelijk scorende spits door wil.

Spakenburg
Katwijk ondervindt daarbij echter wel serieuze concurrentie. Voor de handtekening van Mengerink zijn meerdere kapers op de kust. Het hardnekkige gerucht doet daarbij de ronde dat Spakenburg daar in ieder geval één van is. In een reactie tegenover Voetbal247.nl wil Mengerink niet ingaan op namen van geïnteresseerde clubs, maar stelt: ,,Er hebben meerdere clubs gebeld. Ik ben nu aan het kijken welke optie het beste bij mij past.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD