woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGewezen talent Vincken strijkt neer bij Capelle

Gewezen talent Vincken strijkt neer bij Capelle

Voor Tim Vincken is er een einde gekomen aan zijn profcarrière. De inmiddels bijna dertigjarige buitenaanvaller heeft besloten om verder te gaan bij Capelle. Hij sluit aan op ’t Slot en wordt tevens jeugdtrainer bij de club uit de Derde Divisie Zaterdag.

Jong Oranje

Elf jaar geleden was Vincken één van de grote talenten van Nederland. De rechtsbuiten speelde in Jong Oranje en deed mee op het wereldkampioenschap in eigen land. Oranje werd toen in de kwartfinale uitgeschakeld. Een vaste rol wist hij bij Feyenoord niet te krijgen en mede door blessureleed gleed hij af naar Excelsior en De Graafschap.

Atletico Baleares

Rondzwervingen in het buitenland volgden en dit seizoen begon hij in Spanje bij Atletico Baleares. Het werd niet wat hij ervan verwacht had en besloot om in de winterstop zijn contract te laten ontbinden. De afgelopen maanden zat hij dan ook zonder club en nu heeft Vincken besloten dat het wel mooi is geweest. Hij doet een stap terug en gaat verder bij de amateurs. Capelle is door zijn komst nagenoeg rond met de selectie van nieuwbakken trainer Winand van Loon.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD