Volg ons
Dennis Hollart Tim Vincken Capelle IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Gewezen aanvoerder IJsselmeervogels naar DVS’33

Gewezen aanvoerder IJsselmeervogels naar DVS’33

Dennis Hollart gaat komend seizoen aan de slag bij DVS’33. De 33-jarige komt over van IJsselmeervogels, waarvoor hij al sinds 2012 uitkomt. De gewezen aanvoerder is dit seizoen zijn basisplaats verloren bij de Rooien en is dan ook rond gaan kijken. Hij is uitgekomen in Ermelo.

Doorlopende contract toch beëindigd

“Ik ben mijn hele voetbalcarrière basisspeler geweest. Dit seizoen kiest de trainer voor andere jongens en zit ik meer op de bank dan mij lief is”, legt Hollart uit op de clubsite van DVS’33. De laatste periode maakt hij wel weer regelmatig zijn opwachting als linksback. “Met de club ben ik er uit gekomen om mijn doorlopende contract na dit seizoen te beëindigen. Ik ben 33 jaar, fit en wil nog een aantal jaren voetballen op een zo hoog mogelijk niveau.”

Goed voetballende ploeg

In Ermelo gaat hij onder meer spelen met Niels Buijtenhuis, die overkomt van buurman Spakenburg. DVS is allerminst een onbekende voor Hollart. “Ook dit jaar weer laat DVS zien dat het een goed voetballende ploeg is. Ik ben intussen gesettled in Spakenburg, waar ik woon en werk. Ik wil graag voetballen op een zo hoog mogelijk niveau, bij een goed voetballende ploeg.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag