Volg ons

Eerste Divisie

Gévero Markiet op proef bij Helmond Sport

Gévero Markiet op proef bij Helmond Sport

Gévero Markiet keert mogelijk terug bij Helmond Sport. De 26-jarige verdediger is op proef bij de Brabantse club, waar hij in het seizoen 2015/2016 op huurbasis speelde.

FC Utrecht
Destijds stond Markiet nog onder contract bij FC Utrecht, waar hij zijn jeugdopleiding tevens genoot en tot 64 optredens in het eerste elftal kwam. Daarna ging de Amsterdamse verdediger, vaak aan de rechterkant gepositioneerd, nadat zijn contract was afgelopen spelen voor het Duitse FC Homburg. Daar tekende hij in januari 2017, al ging dat niet helemaal geruisloos.

Met de Noorderzon vertrokken
Nadat een stage bij RKC Waalwijk geen contract opleverde, leek Markiet te gaan tekenen bij Almere City FC. De Almeerders wilden de verdediger na een stage van twee weken een aanbieding doen, maar juist op dat moment vertrok de mandekker met de Noorderzon. Hij bleek onderweg naar zijn nieuwe Duitse werkgever, waar hij uitkwam op het vijfde niveau van het land. Inmiddels is Markiet wederom clubloos en ziet Helmond Sport mogelijk een versterking in hem. De ploeg van coach Roy Hendriksen test momenteel ook doelman Ricardo Kieboom, afkomstig van Sparta.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie