vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGevaert geeft duidelijkheid over plotseling vertrek bij Hoek

Gevaert geeft duidelijkheid over plotseling vertrek bij Hoek

Maandagavond kwam het vertrek van Lieven Gevaert bij Hoek als een donderslag bij heldere hemel. Daarbij wilde de Zeeuwse club niet ingaan op de reden voor het vertrek. Inmiddels heeft de Belgische oefenmeester zelf gereageerd op de reden van zijn plotselinge vertrek.

,,Vorige week hebben Dikkelvenne en ik enkele keren naar elkaar geluisterd”, stelt Gevaert tegenover Het Laatste Nieuws. ,,Heel goed naar elkaar geluisterd. Maandag hebben we alles geconcretiseerd. Ik trok naar Hoek om, twee dagen na onze zege bij leider Nijkerk, afscheid te nemen van iedereen. Daar waren ze begripvol, maar het afscheid was emotioneel. Toch vond ik dat ik deze stap moest zetten. Want de verplaatsing naar Hoek werd, hoewel ik dat besefte toen ik er in de zomer van 2019 begon, steeds lastiger.”

Saillant was dat zijn nieuwe club Dikkelvenne nog dezelfde avond de komst van Gevaert bekend maakte. ,,Dikkelvenne is nog altijd de familiale club van vroeger, maar heeft het op sportief vlak wat moeilijk. Ik probeer de club daaruit te halen.” De Belgische coach geldt als een clubheld bij zijn nieuwe club, waar hij tussen 2008 en 2016 al zeer succesvol was.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS