Volg ons
Hans van de Haar Spakenburg

Tweede Divisie

Van de Haar na gestaakt duel: “Mijn spelers werden uitgescholden”

Van de Haar na gestaakt duel: “Mijn spelers werden uitgescholden”

Het komt niet vaak voor dat een oefenwedstrijd gestaakt wordt vanwege onrust op het veld. Gisteravond (dinsdag) was dat wel het geval bij Spakenburg – FC Volendam en de trainers van beide ploegen stonden tijdens en na de wedstrijd lijnrecht tegenover elkaar.

Hans van de Haar verwijt zijn ploeg niets

Vrijwel altijd verlopen oefenwedstrijden in een vriendschappelijke sfeer. Bij Spakenburg – FC Volendam was dat vanaf het begin niet het geval. Er heerste een negatieve sfeer op het veld en de vlam sloeg echt in de pan toen er een opstootje plaatsvond tussen Adi Draganovic (Spakenburg) en Gyliana van Velzen (FC Volendam). Een paar minuten later vond FC Volendam-trainer Robert Molenaar het wel genoeg en haalde zijn spelers van het veld.

Spakenburg en FC Volendam wijzen nu naar elkaar. Ook Hans van de Haar en Molenaar lagen met elkaar in de clinch. “Hij schold mijn spelers uit. En later mij ook”, vertelde de trainer van Spakenburg tegenover het Noordhollands Dagblad. “Mijn spelers en mijzelf verwijt ik helemaal niks.” Molenaar wees juist met de beschuldigende vinger richting Van de Haar en de spelers van Spakenburg. “Als het harde spel vanaf de bank nog wordt gecorrigeerd, dan hoop je op beterschap na rust. Dat was niet het geval. Het werd juist alleen maar opgejut en aangemoedigd. Dat gedrag moet je nooit prediken. Zeker niet in een oefenduel.”

Spakenburg op zoek naar nieuwe laatste sparringpartner

Spakenburg zou op zaterdag 6 augustus eigenlijk wederom tegen een team van FC Volendam spelen. Als laatste testmoment stond er een ontmoeting met Derde Divisionist Jong FC Volendam op de planning, maar na de gestaakte wedstrijd is SpakenburgJong FC Volendam gecanceld. Spakenburg moet nu in korte tijd een nieuwe tegenstander vinden, om zodoende toch nog een laatste sparringpartner te vinden, voordat de Tweede Divisie op 13 augustus losbarst.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie