maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar na gestaakt duel: "Mijn spelers werden uitgescholden"

Van de Haar na gestaakt duel: “Mijn spelers werden uitgescholden”

Het komt niet vaak voor dat een oefenwedstrijd gestaakt wordt vanwege onrust op het veld. Gisteravond (dinsdag) was dat wel het geval bij Spakenburg – FC Volendam en de trainers van beide ploegen stonden tijdens en na de wedstrijd lijnrecht tegenover elkaar.

Hans van de Haar verwijt zijn ploeg niets

Vrijwel altijd verlopen oefenwedstrijden in een vriendschappelijke sfeer. Bij Spakenburg – FC Volendam was dat vanaf het begin niet het geval. Er heerste een negatieve sfeer op het veld en de vlam sloeg echt in de pan toen er een opstootje plaatsvond tussen Adi Draganovic (Spakenburg) en Gyliana van Velzen (FC Volendam). Een paar minuten later vond FC Volendam-trainer Robert Molenaar het wel genoeg en haalde zijn spelers van het veld.

Spakenburg en FC Volendam wijzen nu naar elkaar. Ook Hans van de Haar en Molenaar lagen met elkaar in de clinch. “Hij schold mijn spelers uit. En later mij ook”, vertelde de trainer van Spakenburg tegenover het Noordhollands Dagblad. “Mijn spelers en mijzelf verwijt ik helemaal niks.” Molenaar wees juist met de beschuldigende vinger richting Van de Haar en de spelers van Spakenburg. “Als het harde spel vanaf de bank nog wordt gecorrigeerd, dan hoop je op beterschap na rust. Dat was niet het geval. Het werd juist alleen maar opgejut en aangemoedigd. Dat gedrag moet je nooit prediken. Zeker niet in een oefenduel.”

Spakenburg op zoek naar nieuwe laatste sparringpartner

Spakenburg zou op zaterdag 6 augustus eigenlijk wederom tegen een team van FC Volendam spelen. Als laatste testmoment stond er een ontmoeting met Derde Divisionist Jong FC Volendam op de planning, maar na de gestaakte wedstrijd is Spakenburg – Jong FC Volendam gecanceld. Spakenburg moet nu in korte tijd een nieuwe tegenstander vinden, om zodoende toch nog een laatste sparringpartner te vinden, voordat de Tweede Divisie op 13 augustus losbarst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD