maandag, september 27, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieGeslaagde stage levert Go Ahead Eagles-verdediger contract op bij Sportlust'46

Geslaagde stage levert Go Ahead Eagles-verdediger contract op bij Sportlust’46

Sportlust ’46 heeft zich versterkt met Aaron Sieders. De 19-jarige verdediger komt over uit de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en was de afgelopen weken op stage bij de Woerdense Derde Divisionist.

Tijdens de stage maakte de verdediger een goede indruk op de technische staf. Volgens trainer Patrick Loenen is Sieders een intelligente speler die niet alleen verdedigend sterk is, maar ook veel voetballend vermogen heeft. ,,Daarnaast is het een jongen uit de regio die perfect bij deze groep past. Ik verwacht dat Aaron de potentie heeft om op termijn Tweede Divisie of hoger te gaan spelen”, aldus de Sportlust-trainer. Sieders speelde eerder in de jeugdopleiding van Vitesse en Alphense Boys.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD