Volg ons

Tweede Divisie

Gery Vink vertrekt bij TEC: ‘Combinatie kan niet’

Gery Vink vertrekt bij TEC: ‘Combinatie kan niet’

Gery Vink vertrekt na tien seizoenen bij TEC. De technisch adviseur maakt ruimte voor een nieuw trainer, omdat de combinatie met zijn functie als assistent-trainer bij Willem II in de praktijk onhaalbaar blijkt.

,,Het is voor mij niet meer te doen om na een wedstrijd van Willem II snel in de auto te stappen om naar bijvoorbeeld Katwijk te rijden voor de wedstrijd van TEC. Ik moet realistisch zijn en inzien dat die combinatie niet kan”, stelt Vink in gesprek met De Gelderlander. Hij hoopt echter TEC achter te laten in de Tweede Divisie: ,,We hebben het lastig dit seizoen, maar het zit niet in mijn DNA om het dan maar te laten lopen. We moeten er in de resterende wedstrijden alles uit persen om in de tweede divisie te blijven. Ik hoop waardig afscheid te nemen met lijfsbehoud in de tweede divisie.”

Hij vervolgt: ,,Om van TEC een stabiele tweededivisionist te maken, moet iemand daar zijn ziel en zaligheid in stoppen. Ik heb daar geen tijd voor vanwege mijn werk bij Willem II. Het is tijd om het stokje door te geven aan een nieuwe trainer.” Naast Vink vertrekt ook hoofdtrainer Arjan van der Laan. TEC strikte Hans van de Haar al als vervanger.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie