donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGery Vink vertrekt bij TEC: 'Combinatie kan niet'

Gery Vink vertrekt bij TEC: ‘Combinatie kan niet’

Gery Vink vertrekt na tien seizoenen bij TEC. De technisch adviseur maakt ruimte voor een nieuw trainer, omdat de combinatie met zijn functie als assistent-trainer bij Willem II in de praktijk onhaalbaar blijkt.

,,Het is voor mij niet meer te doen om na een wedstrijd van Willem II snel in de auto te stappen om naar bijvoorbeeld Katwijk te rijden voor de wedstrijd van TEC. Ik moet realistisch zijn en inzien dat die combinatie niet kan”, stelt Vink in gesprek met De Gelderlander. Hij hoopt echter TEC achter te laten in de Tweede Divisie: ,,We hebben het lastig dit seizoen, maar het zit niet in mijn DNA om het dan maar te laten lopen. We moeten er in de resterende wedstrijden alles uit persen om in de tweede divisie te blijven. Ik hoop waardig afscheid te nemen met lijfsbehoud in de tweede divisie.”

Hij vervolgt: ,,Om van TEC een stabiele tweededivisionist te maken, moet iemand daar zijn ziel en zaligheid in stoppen. Ik heb daar geen tijd voor vanwege mijn werk bij Willem II. Het is tijd om het stokje door te geven aan een nieuwe trainer.” Naast Vink vertrekt ook hoofdtrainer Arjan van der Laan. TEC strikte Hans van de Haar al als vervanger.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD